Sultançiftliği Anadolu Lisesi

WEB https://sultanciftligianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : CEBECİ MAH. SELÇUKLU BUL. SULTANÇİFTLİĞİ ANADOLU LİSESİ BLOK NO 3133/1 SULTANGAZİ / İSTANBUL
VİZYON : Çağdaş, üretken, yurtsever, özgün, öğrenme süreçlerine aktif katılabilen bireylerin yetiştiği Türkiye´nin en önemli liselerinden biri olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, ahlaklı, çalışkan, özgün, kendisine ve ülkesine karşı sorumluluk sahibi, çağdaş eğitimin imkanlarını değerlendirebilen ve dünya eğitim sistemiyle uyumlu öğrenciler yetiştirebilmek.
BAŞARILAR :

Öğrenci :1938
Öğretim Şekli :İki Eğitim
Saatler : 07.30-18.10
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : ŞAHİN TURİZM
Ulaşım : Otobüs/Tramway ile sağlanmaktadır. T4-TOPKAPI-MESCİD-İ SELAM son durağına 500 metre uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : CEBECİ, SELÇUKLU BUL. NO:31/1 SULTANGAZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkeze 4 km. T4-TOPKAPI-MESCİD-İ SELAM tramway hattına 500 metre uzaklıktadır. Mescid-i Selam’a uzaktır. Etrafında bina yoktur, açık arazidedir.
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 / 1360 Derslik Sayısı: 35
Sportif Etkinlikler :